Alla inlägg den 2 maj 2010

Av Meya - 2 maj 2010 14:30

Nu har våra gäster kommit och jag blev jätteglad när jag såg vilka det var. Det var Puffy och Caddys matte och mellanmatte och sedan var det Willes matte. Hon luktade jättespännande så jag nosade av henne som bara den. Wille var det längesedan jag träffade nu. Det är ju några mil mellan oss så det bli ju inte så ofta. Sedan satt jag och gosade en lång stund med Willes matte, för det gillar jag. Hon busade lite med mig också och bjöd mig lite gott godis. Fast lite tricks fick jag ju också visa att jag kunde. Det var skoj.De satte sig att äta och pratade en massa och alla ville känna på mattes mage. Alltså det måste ju vara något alldeles särskilt spänannde med den.

Men även min mage kliades det på och gosades med mig så hon var ju inte ensam om att vara i centrum inte.

När de ätit klart smet jag ut i köket och hoppades på att få ta hand om disken, men dte fick jag inte så då blev jag lite sur och ställde mig på baktassarna och hämtade kastrullen själv från spisen. Men någon hörde mig och kom genast ut i köket, det råkade vara matte och Willes matte. De gillade inte mitt initiativ och talade om för mig att så gör man inte. Sedan ställde matte ner kastrullen på golvet och jag fick inte röra den alls. Jag förstod varför så jag gick och lade mig undre bordte istället. Sedan var den otrevliga situationen borta.

Efter ett tag kom jag in i vardagsrummet med lite försiktiga steg och matte bjöd mig att komma med i flocken igen. Jag parkerade mig under bordet där det alltid ramlar ner lite smått och gott, men de gånger det föll ner ngt rörde jag det inte förrän matte gett mig sin tillåtelse. Det gjorde hon rätt ofta. Sedan blev det mera gos och mys. När så alla åkt sin väg och jag var ensam hemma med matte och husse igen, då tog jag och husse en skön promenad medan matte diskade och städade undan efter våra gäster.


  

Av Meya - 2 maj 2010 11:30

Idag fyller matte år ! Jag väckte henne i morse med en massa pussar och sedan tog husse med mig på en förmiddagspromenad.

Medan vi promenerade lagade matte lite god mat för på eftermiddagen skulle vi få gäster hade jag fått veta.

När vi kom hem igen så luktade det jättespännande och jag ville allt bra gärna provsmaka, men se dte fick jag inte för matte, nänä jag fick nöja mig med att sniffa in den goda doften i nosen. Matte sa att hon lagat korvstroganoff och ris.

Sedan hade husse varit och handlat lite kaffebröd till gästerna våra som skulle komma.

Hagaplan