Senaste inläggen

Av Meya - 16 november 2009 17:00

Halloj allesammans..

idag fick jag följa med upp till stallet, och fick

göra lite nyttig träning tror ja Annica kallade de...

jag fick vara utan för paddocken och sitta och titta på när hästarna

jobbades och de var rätt svårt för ja ville ju gärna jaga dom

och bita/nafsa dom i hälarna så jag vart lite hetsig  men dom

höll stenkoll på mig och hästarna varje gång jag försökte göra något som

t.ex skälla,jaga m.m så sa dom till mig på skarpen och la ner mig i den kladdiga geggan och sköttte ja mig så fick jag beröm.. det var ganska jobbigt men intressant.

Sen när vi kom hem eftr stallet verkade i princip dom vara jätte nöjda med mitt uppförande idag ..

god kväll..


Av Meya - 4 november 2009 14:00

Vet ni vad idag fick jag gå ut på gärdet med sassa,pontus och Annica..

de var kul och först till en början fick jag sitta ihopp med Puffy dom hade

visst köpt något sånt här dubbel koppel typ har sett några såna  på hunddagiset när ja var där...

men till saken ialla fall då så sprang jag och Puffy ihopkopplade ett tag och lekte de var rätt skoj ja just ja sen hade sassa med sig en leksak men ialla fall sen efter ett tag så släppte Annica lös mig ifrån kopplet

och då stack jag i full fart iväg en bit sen börja dom ropa på mig oroligt verkade de som men Annica sa till dom och så ropa hon själv på mig och låtsades leka med min leksak och då kom ja å joina henne sen tog hon den från mig och kasta iväg den så ja sprang och hämta den men jag sprang iväg och lekte med den istället för att komma till henne med den men sen lämnade jag leksaken och sprang runt på egen hand då tog annica den och ropa på mig och låtsades leka med den och så efter en liten stund kom jag till henne och hon tog tag i mitt halsband berömde mig (de gjorde hon förra gången med ja kom glömde tala om de) och sen koppla hon mig och så gick vi in...


        

Av Meya - 1 november 2009 12:15

ja de var ju ett tag sen de skrevs i den men dom har troligen haft fullt

upp dom som brukar skriva i den men nu försöker dom starta och skriva på

nytt igen få se hur de går.... :)

Av Meya - 17 juli 2009 14:30

Idag fick jag min nya familj. Det är ett ungt par som bor ute på vischan långt från närmaste stora stad. Jag har träffat dem förut några gånger och vi trivs tillsammans.

Det känns skönt. De verkar trivas mycket med mig de gånger vi träffats. Så det här blir nog bra.  

Av Meya - 8 mars 2009 20:54


Hej Du !

Idag fick jag äta upp några goda morötter som jag sneglat så länge på. Två gånger har de andra i flocken ätit morötter och det låter så gott när de tuggar dem, och nu var det min tur.

Det var inte tokigt alls, det smakade så gott.Av Meya - 6 mars 2009 20:50


Idag fick jag bassning av Storhusse, för jag "provsmakade" deras mat. Det gillade visst inte Storhusse ngt vidare så jag "fick sitta i skamvrån" ett tag, dvs jag fick inte vara med flocken för jag hade gjort fel. Det var inte så kul just då, och jag ska nog inte göra om samma demma sak igen, ja i deras ögon alltså. Själv tycker jag inte att det var särskilt dumt.


Av Meya - 4 mars 2009 13:24

Idag tog Storhusse med mig ut på en långpromenad, som blev längre än de vanliga "långpromenaderna". Vi gickk förbi en rasthage där det luktade mycket spännande. Men jag fick inte gå dit, Storhusse hade ett bestämt mål i sikte verkade det som för han traskade målmedvetet vidare.

Vi kom in i skogen och plötsligt mötte vi tre stycken skällande och morrande hundar hos samma matte. Naturligtvis svarade jag på deras bråkinvit och då blev nog Storhusse riktigt arg för han tryckte ner mig i snön och sa bestämt till mig att uppföra mig.

Jag fattade det för jag vet att i den sitiuationen bestämde han.

När jag visade det för honom, då gick han vidare.

Men de där andra tre hundarna fortsatte skälla och morra, men jag tog ingen notis om dem längre, jag ville hellre följa Storhusse.

Strax därefter mötte vi en annan hund en stor tik som bara skällde en gång. Jag tänkte svara men hann inte för Storhusse sa "NEJ" då förblev jag tyst och följde honom. Den andra hunden sa inte mycket den heller.

En stund senare mötte vi ytterligare två hundar, men de sa inte ett knyst bara följde sin husse. Jag hade rest ragg, men vid Storhusses "NEJ" så lade den sig ner igen och jag följde med honom vidare och njöt av promenaden. En bit hemifrån mötte vi ytterligare en hund som skällde och morrade och hade sig. Men jag brydde mig inte om den alls och Storhusse sa att jag var jätteduktig och klappade och belönade mig massor. Det var ju jättetrevligt. När vi sedan var nästan hemma så såg jag på ett avstånd ännu en hund en lite bjäbbig rackare, men jag minns vad Storhusse gjort nyss då jag var tyst och gillade det, och ville ha mer kel och gos så jag var tyst även denna gång och bara följde med Storhusse.

Ännu en gång sa Storhusse att jag var jätteduktig och klappade om mig. Det var mysigt faktiskt riktigt mysigt.


Av Meya - 3 mars 2009 21:10


Idag luktade dte så gott från köket där Stormatte höll till. Jag smög omkring runt hennes ben och hoppade s på en smakbit eller ngt liknande skulle "råka ramla ner". Men besvikelsen var stor då det inte gjorde det ! Men se på sjutton, när Stormatte var klar så fick jag en skål att slicka ur, det var gott.


Hagaplan